Studentermedhjælper til Danske Universiteters sekretariat

 In Analyser og notater

Danske Universiteters sekretariat søger en struktureret studentermedhjælper, som ønsker at løse en række varierende arbejdsopgaver.

Danske Universiteter arbejder for de otte danske universiteter, og det er sekretariatets opgave at støtte universiteternes samarbejde og sektorens fælles dialog med omverdenen. Det handler eksempelvis om dagsordener som, hvordan karaktersystemet skal indrettes, hvordan man bliver optaget på uddannelser, hvilke uddannelser vi udbyder, trivsel på uddannelserne og dimensionering.
Danske Universiteters sekretariat består af 12 medarbejdere – herunder en anden studentermedhjælper – og vores hverdag er præget af humor og en positiv tilgang til nye udfordringer. Vi tilbyder en grundig oplæring i arbejdsopgaverne og mulighed for selv at få indflydelse på disse.

Vi søger en person, som:

  • har interesse for administrativt arbejde og formidling
  • har generel indsigt i eller interesse for den uddannelses- og forskningspolitiske dagsorden
  • har gennemført minimum 1 år af sin videregående uddannelse
  • går grundigt og struktureret til opgaverne og kan arbejde selvstændigt
  • er sprogligt sikker på dansk og engelsk
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
  • desk research, herunder udarbejdelse af interne notater
  • indsamling og klargøring af Universiteternes Statistiske beredskab
  • formidling og diverse administrative opgaver
  • sikring og registrering af data i forbindelse med udpegninger
Derudover forventes det, at du deltager i det praktiske arbejde i forbindelse med møder, ved udsendelse af publikationer og hjælper til med andre praktiske gøremål.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden vil være 10-15 timer ugentligt (tilrettelægges efter aftale) med start den 6. januar eller snarest derefter.  Vi er fleksible og har forståelse for travle eksamensperioder. Ansættelse finder sted i forhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Dit arbejdssted vil være: Fiolstræde 44, 1. th, 1171 København K.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 6. december 2019.Da vi formelt hører under Danmarks Tekniske Universitet, foregår rekruttering igennem deres it-system. Åbn linket “Ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen eller arbejdspladsen, kan du kontakte specialkonsulent og tillidsrepræsentant Kira Vinberg på 3336 9818 eller 
kv@dkuni.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
X