Danske Universiteter søger AC-fuldmægtig til barselsvikariat

 In Uncategorized @da

Jobopslag 25. juni 2018

Danske Universiteters sekretariat er en samarbejdsorganisation for de otte danske universiteter. Vi understøtter og koordinerer fælles politikudvikling og interessevaretagelse for universiteterne.

Vi er et lille og dynamisk sekretariat i hjertet af København, hvor alle døre er åbne og der er højt til loftet. Vi sætter pris på en uformel tone og godt samarbejde på tværs. Vores arbejde er opdelt i hhv. uddannelse, forskning, administration og analyser. Som AC-fuldmægtig vil du indgå i vores team for uddannelse, samtidig med at du vil få ansvar for egne afgrænsede arbejdsopgaver.

Om stillingen

Du vil komme til at arbejde med ledelsesbetjening, sekretariatsbetjening, udarbejdelse af mødemateriale, referater, høringssvar og politiske notater inden for hhv. internationalisering af uddannelserne og universiteternes IT. Du vil også bidrage til diverse kommunikationsopgaver og kvalitetssikring af sekretariatets skriftlige produkter.

Da vi er et lille politisk sekretariat, kan der løbende opstå nye sager, så du skal også være indstillet på at påtage dig nye arbejdsopgaver, ligesom vi også alle bidrager til at løse diverse praktiske opgaver i hverdagen.

Vi forestiller os, at du har en relevant humanistisk eller samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse, men du kan også have en anden akademisk uddannelsesbaggrund, hvis du i øvrigt lever op til vores forventninger:

Vi forestiller os at du:

  • Er sprogligt stærk på dansk og engelsk, og at du mestrer det danske skriftsprog. Du har en holdning til ordbrug og er omhyggelig med korrektur.
  • Tager ansvar for dine arbejdsopgaver og følger op, hvis du mangler svar eller anvisninger til at komme videre med dine sager.
  • Er god til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, og du interesserer dig for politik.
  • Måske har erfaring med universitets- eller uddannelsessektoren eller politisk arbejde via erhvervserfaring eller frivilligt engagement.
Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer om ugen med start den 15. september eller snarest derefter. Stillingen løber i 1 år fra ansættelsestidspunktet, og lønnen fastsættes efter AC-overenskomsten for medarbejdere i staten.

Dit arbejdssted vil være: Fiolstræde 44, 1. th, 1171 København K.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 13. august 2018.

Da vi formelt hører under Danmarks Tekniske Universitet, foregår rekruttering igennem deres it-system. Åbn linket “Ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen eller arbejdspladsen, kan du kontakte fuldmægtig Kira Vinberg, tlf. 33369818 kv @ dkuni.dk eller direktør Jesper Langergaard, tlf. 93507291 jl @ dkuni.dk.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Ansøg om stillingen her

Læs mere om Danske Universiteter på www.dkuni.dk.

X