Aktuelle jobopslag i Danske Universiteter:

Grundig student med flair for systematik til Danske Universiteter

Danske Universiteter er en samarbejdsorganisation for de otte danske universiteter, og det er sekretariatets opgave at støtte universiteternes administrative samarbejde og sektorens fælles dialog med omverdenen om vilkår og rammebetingelser for universiteternes arbejde med uddannelse og forskning. Vi arbejder bl.a. med dagsordener som udflytning af uddannelser, optag, trivsel, forskningsintegritet og bevillings-systemet.

Danske Universiteters sekretariat ligger i centrum af København og består af 13 medarbejdere. Hverdagen på kontoret er præget af en uformel tone, et godt kollegaskab, der sætter humor, samarbejde og faglighed højt. Vi sikrer en grundig oplæring i arbejdsopgaverne og mulighed for selv at få indflydelse på disse.

Vi søger en person, som primært kan hjælpe os med administrativt arbejde i forbindelse med udpegninger til ekspertudvalg, råd og nævn. Herudover har vi behov for hjælp til forplejning i forbindelse med møder, praktiske gøremål samt generelt research.

Det er ikke et krav, at du har erfaring fra andre studenterstillinger.

Vi forventer, at du:

  • er grundig og initiativrig
  • er detaljeorienteret og arbejder systematisk
  • er opsøgende og ansvarsfuld
  • kan arbejde selvstændigt
  • ikke afskrækkes ved tal og arbejde i Excel
  • har gennemført minimum 2 år af din videregående uddannelse og har minimum 1,5 år tilbage

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden vil være 10-15 timer ugentligt (tilrettelægges efter aftale) med start snarest muligt.  Vi er fleksible og har forståelse for travle eksamensperioder. Ansættelse finder sted i forhold til overenskomst til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat).

Dit arbejdssted vil være: Fiolstræde 44, 1. th, 1171 København K.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 25. august 2022. Åbn linket “Ansøg online”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Da vi formelt hører under Danmarks Tekniske Universitet, foregår rekruttering igennem deres it-system.

Vi forventer samtaler i uge 35.

Har du spørgsmål til stillingen eller arbejdspladsen, kan du kontakte chefkonsulent Kira Vinberg på 9351 0874 / kv@dkuni.dk.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Læs mere om Danske Universiteter på https://dkuni.dk/

X